Mar 19, 2019

Tips om efficiënt je meubels te verhuizen

Sta je op het punt om naar een nieuwe woning te verhuizen? In dat geval breekt er een drukke en vooral stressvolle periode aan. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat alle meubels zonder schade en relatief snel naar een nieuwe woning worden overgebracht? Op welke manier voorkom je dat je een groot deel van je borg kwijt bent aan herstelwerkzaamheden die in je oude huurwoning moeten worden uitgevoerd? Enzovoorts. In dit artikel geven we je tips, die het op efficiënte wijze verhuizen van je meubels makkelijker maken.

 

Een verhuisbedrijf inschakelen voor de verhuizing

De makkelijkste manier om meubels van woning A naar woning B te brengen, is het inschakelen van een verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf biedt vaak verschillende mogelijkheden om je inboedel te verhuizen! Ook hebben zij de beschikking over verschillende hulpmiddelen, die de kans op schade aan je inboedel verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, waarmee meubels van een eerste etage naar beneden verplaatst kunnen worden zonder ze te hoeven tillen.

Vergelijkbaar met zo’n verhuislift zijn de beschermende kleden waarover verhuisbedrijven beschikken. Ideaal voor het inpakken van een televisie, beelden of bijvoorbeeld schilderijen. Op deze website lees je hier meer over.

 

Begin ruim voor vertrek met het inpakken

Om de stress rond een verhuizing tot een minimum te beperken is het raadzaam om ruim voor vertrek te beginnen aan het inpakken van meubels. Bestel online verhuisdozen, of neem deze af bij het verhuisbedrijf wat je inschakelt. Door voor sterke verhuisdozen te kiezen, weet je zeker dat deze niet zullen scheuren. Iets wat regelmatig voorkomt bij verhuisdozen van een minder goede kwaliteit. Probeer bij het inpakken van je inboedel kritisch te kijken naar de elementen die je in je nieuwe woning niet meer zal gebruiken. Het is zonde om deze allemaal mee te verhuizen.

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl