Oct 31, 2018

Sfeer creëren met de beton-ciré vloer

Met de opkomst van de industriële look in woningen, is de betonlook niet meer weg te denken uit de laatste woontrends. Zo ook de beton-ciré vloer! Deze vloer geeft je huis meteen een stoere uitstraling en is hartstikke hip.

Wat houdt dat in, een beton-ciré vloer?

De beton-ciré look is niet alleen beperkt tot een vloer, maar kan ook worden toegepast op tafels, wanden, aanrechten en ga zo maar door. Ook is deze look beschikbaar in allerhande kleuren. Je kunt er dus enorm veel kanten mee op! Beton-ciré wordt gemaakt van cement, hars, pigment poeder en enkele toeslagstoffen. Een beton-ciré vloer is makkelijk aan te brengen, maar het is wel belangrijk dat dit op een zo glad mogelijke ondergrond gebeurd.

Voordelen van de vloer

Het fijne aan een beton-ciré vloer is dat het een lange levensduur heeft. Omdat de vloer slijtvast is, blijft hij ook mooi als je er al vaak op gelopen hebt. Daarnaast is de vloer naadloos, dus kan er geen vuil tussen de voegen komen. Dit maakt het schoonhouden van de vloer erg makkelijk, en dat is natuurlijk altijd fijn! Het is waterbestendig en geheel voegloos, zo is het niet erg als er een keer wat gemorst wordt. Ook maakt het dit een enorm geschikte vloer voor in de badkamer. Doordat het een watervaste vloer is, kan er ook geen schimmel ontstaan. Verder is het mogelijk om vloerverwarming te plaatsen, wat vooral in de winter erg veel comfort biedt. Dit is namelijk niet bij alle vloeren mogelijk.

Een beton-ciré vloer geeft dus kortweg een unieke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes waarin het ligt. Je kunt het immers toepassen waar en hoe jij wilt! Geïnteresseerd geraakt in een beton-ciré vloer? Kijk eens bij Unique Floorstyling. Een specialist als het gaat om het creëren van een eigentijdse look in uw woning.

 

 

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl