Feb 23, 2018

Drie populaire kleuren in 2018

Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Je wilt de ruimtes in je huis graag een frisse nieuwe look geven, maar twijfelt over de kleur? Wacht dan niet langer en kijk even mee naar de prachtige kleuren voor 2018!


#Paars

Paars is een schitterende trendkleur waar we warm voor lopen. Veel mensen hebben deze kleur al in hun interieur opgenomen. Samen met het wit en grijs vormt het een uitstekend pallet. Paars en wit gaan ook mooi samen, dat is goed te zien op deze foto. Mooi om te zien hoe de led-verlichting eronder geplaatst is! Tinten die variëren van lila tot donkerpaars zijn de onbetwiste hoofdrolspelers in 2018. Als 2017 het jaar was van blauw en roze, dan is violet er nu in alle nuances om dit verloren terrein terug te winnen. Mooi in combinatie met grijstinten en hout.


#Pastelcombi: groen en grijs

Pastels met een vleugje grijs zijn de meest belangrijke trend voor 2018 wanneer het gaat om de nieuwe muurverf kleuren. Deze tint tussen munt- en khaki-groen wordt gemengd met een zacht vleugje grijs. Groen wordt steeds meer onmisbaar als kleur in huis. Groen zet de toon in jouw interieur en is er in allerlei soorten voor in huis: groene meubels, groene muren, groene woonaccessoires en groene planten! Groen brengt leven in de brouwerij en laat jouw interieur stralen! Of je nu kiest voor legergroen, limoengroen of een grijsgroene tint. Let wel dat er verschillende soorten grijs zijn. Een koele, grijze kleur (dus grijs gemengd met een beetje blauw) gaat goed samen met een andere koele kleuren. Warm grijs (wat weer wordt gemend met een beetje bruin of paars) kun je prachtig combineren met bruin- en beigetinten.


#Geel

Geel doet het altijd goed in huis. De zonnige kleur zorgt op sombere dagen toch voor een vrolijk gevoel. Geel matcht goed met verschillende kleuren.  De kleur geel is echt een opvallende trendkleur van dit jaar. Je komt deze kleur echt overal tegen, zo ook op de meubelbeurs ‘imm cologne’ in Keulen. Zelf vind ik het best een heftige kleur.Met deze zonnige en felle kleur geel is het even wennen. In eerste instantie zag ik deze kleur geel nog niet in mijn interieur passen. Maar nu ik de kleur vaker tegenkom begin ik hem steeds meer te waarderen. Je herkent het vast, er verschijnt een nieuwe trend op de markt waar je niet in eerste instantie verliefd op bent

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl