Dec 03, 2019

Nieuwe eetkamerstoelen? Dit zijn de verwachte trends voor 2020!

Aan het zoeken naar nieuwe eetkamerstoelen? Dan wil je natuurlijk de meest trendy eetkamerstoelen van dit moment die ook komende jaren nog hip zijn. De trends op dit gebied kunnen we niet jaren vooruit voorspellen, maar voor het jaar 2020 zijn de eerste trends al aan het opkomen. Ook als het gaat om eetkamerstoelen. Lees dus snel dit artikel met de verwachte eetkamerstoelen tends voor 2020!

eetkamerstoelen

 

Welke eetkamerstoelen zijn trendy in 2020?

Afgelopen jaar zijn er veel trends bijgekomen, maar ook zijn er een flink aantal trends ten einde gekomen. De verwachte trends voor 2020 zijn opkomend en wij verwachten dat de populariteit het komende jaar (zo niet de komende jaren) zal stijgen! 

Poederkleuren

Heb jij wel eens van deze term gehoord? Ook wel bekend als pastelkleuren. Tegenwoordig zie je deze kleuren steeds vaker terugkomen in hippe interieurs. Je ziet zowel muren in deze kleuren als meubels. Poederkleuren zijn zachte en frisse tinten, denk bijvoorbeeld aan zacht roze, groen of blauw. Tegenwoordig zie je dan ook steeds vaker eetkamerstoelen met bekleding in deze kleuren. Wat een erg leuke en frisse uitstraling heeft. Dit is een trend die zeker terugkomt in 2020!

Less is more

Less is more, oftewel minder is meer, is iets wat je al jaren hoort als het gaat om inrichting. Toch lijkt “less” steeds minder te worden. Zo zie je tegenwoordig veel minimalistische eetkamerstoelen, die bijvoorbeeld ook een open leuning hebben. Less is more zorgt voor een stijlvolle minimalistische inrichting, waardoor de ruimte groter lijkt. Ook wordt er bij deze trend vaak gekozen voor kleuren als zwart, grijs, naturel of wit. Eigenlijk heel basic. 

Natuurlijke materialen

Metaal, hout, grof linnen en leer zijn natuurlijke materialen die je het laatste jaar steeds vaker terug ziet in interieurs. Ook voor 2020 verwachten we dat deze trend zich doorzet. Als het gaat om eetkamerstoelen dan vind je veel modellen met houten of metalen poten. Ook de bekleding heeft vaak een natuurlijke uitstraling door het gebruik van leer of grof linnen. Als je kiest voor eetkamerstoelen met een natuurlijke uitstraling zit je dus altijd goed!

Zwart-wit

Al jaren is zwart-wit populair. Als je kiest voor zwarte of witte eetkamerstoelen zit je dus eigenlijk altijd goed. Niet alleen in 2020, maar ook de komende jaren. Ook is zwart en wit gemakkelijk te combineren met andere kleuren en past het eigenlijk in ieder interieur. 

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl