Ben je op zoek naar toffe wanddecoratie voor bij je thuis? Overweeg dan zeker om een foto aan je muur te hangen. De foto’s die je zelf gemaakt hebt zijn uniek. Door een foto op te hangen breng je zo de vakantiesfeer of dat ene speciale moment terug in huis.

Stijlvolle decoratie

Een knappe foto komt nog meer tot zijn recht wanneer je hem inkadert. Fotolijsten kopen is helemaal niet moeilijk. Zeker niet wanneer je dit online doet. Het aanbod is dan erg ruim, zowel wat formaten als wat de stijl betreft. Of je nu op zoek bent naar een klassieke fotolijst, een gekleurd of een houten exemplaar, online kan je dit allemaal gemakkelijk vinden. Fotolijsten kopen hoeft ook niet duur te zijn. Je vindt modellen in alle prijsklassen, soorten en maten. Indien gewenst kan je zelfs een fotolijst op maat laten maken!

Ontwerp de lijst die bij jouw foto past

Een foto komt pas volledig tot zijn recht wanneer er een passe-partout in de fotolijst wordt ingewerkt. Deze kartonnen rand creëert een prachtig optisch effect die van je foto een echte eyecatcher maakt. Je kan een passe partout op maat laten maken, zodat zelfs jouw meest unieke foto het decor krijgt dat bij hem past. Voor iedere foto kan je een bijpassende omranding vinden. Wanneer je een passe partout op maat koopt, kan je ook de kleur ervan kiezen.

Laat je creatieve kant zien

Wanneer je een passe partout op maat laat maken, hoef je je natuurlijk niet te houden aan het klassieke model van een rechthoek waar één foto in kan; integendeel! Laat je creatieve kant zien en ontwerp een passe partout met meerdere uitsnijdingen of met een naam als uitsnijding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl