Hoe bereidt je jezelf voor op de komst van een baby?

Met de komst van een baby verandert er veel en zeker je huis. De woonkamer wordt overgenomen door een box, wieg of speelhoek. Veel losse producten slingeren overal rond. Een kamertje wordt ingericht als baby kamer: toppunt van huiselijkheid. De baby textiel accessoires van Snoozebaby kunnen bijdragen aan een fijne sfeer in je huis. Denk aan de speelkleden of voedingskussens maar ook natte doekjes houders en toilettassen en nog veel meer. Fijn voor baby en ouders! 

Voel het effect

Snoozebaby is een ambitieus merk met al meer dan 17 jaar een sterke positie in de Nederlandse baby- en peuterproductmarkt. De ultrazachte, functionele, veilige en speelse babytextielaccessoires, gebaseerd op het zelf bedachte tag-concept, raken wereldwijd de harten van mensen. Veel baby’s en peuters kunnen niet zonder deze labels en zachte stoffen. Ze zijn geweldig om aan te raken, te voelen en mee te spelen. En daarbij wordt de fijne motoriek gestimuleerd en de tastzin bevorderd. Hierdoor bieden de producten gratis comfort, plezier en veiligheid. En dat allemaal door simpelweg te knuffelen met onze producten. En ze passen altijd perfect in elke woon- of babykamer.

Sterren stof

Snoozebaby producten zijn gemaakt van de fijnste stoffen. De stoffen absorberen de lichaamsgeur van mama of papa. Garantie voor een veilig gevoel. De bekende tags verschillen in grootte, kleur en textuur. Materialen zijn satijn, zijde, rib en fluweel. Elke baby ontdekt zijn eigen favoriete label. Snoozebaby producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen onder andere aan de meest recente EU-speelgoedrichtlijnen en zijn gemaakt van Oekotex, organic of GOTS materiaal.

Ontworpen in Nederland, overal geliefd

De Snoozebaby collecties worden ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam. Snoozebaby is te vinden in on- en offline speciaalzaken voor baby’s, luxe warenhuizen, speelgoed- en cadeauwinkels, interieurboetieks en boekwinkels. 

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl