Feb 23, 2018

Drie toffe keukentrends in 2018

De keuken is het hart van jouw woning. Wat heeft het 2018 voor ons in petto? We zetten drie toffe trends op een rijtje die we terug zien komen in de keuken van 2018.


#Marmer in keuken

De eerste keukentrend en wat ons betreft de veste trend voor 2018 is marmer in de keuken! Een subtiele manier om de keuken een bijzondere uitstraling te geven. Het is een natuurlijk product en oogt tijdloos en daarmee niet trendgevoelig. Kies voor eenvoudige accessoires in marmerlook of go all the way en kies voor een marmer(look) keukenblad. Het prettige van marmer is dat het materiaal gemakkelijk te combineren is met veel verschillende stijlen en kleuren. Een marmeren werkblad matcht bijvoorbeeld goed met een witte keuken, maar het effect van een achterwand van marmer bij een compleet zwarte keuken is minstens net zo gaaf!


#Een strakke gietvloer

De keuken is vaak voorzien van een multifunctioneel kookeiland, een bar en gezellige zitjes. Doordat de woonkamer en keuken een geheel zijn, loopt de vloer meestal ook door. Een naadloze gietvloer past hier uitstekend in. Het zorgt voor een strak en modern geheel. Een gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk je hoeft je in ieder geval niet meer om vlekken zorgen te maken! Daarnaast zorgt een gietvoer voor een strakke en tegelijkertijd stoere uitstraling die met verschillende kleuren en materialen te combineren is. Zo past een gietvloer perfect in een industriële keuken waarin veel met staal en hout gewerkt wordt, maar ook in een hoogglans witte keuken!


#Goud in de keuken

Goud in je keuken.. Iets te gewaagd?  Je bent dan al snel bang dat je een heel kitcherig effect krijgt. Goud kan ook erg mooi en stijlvol zijn en je kunt het zo uitgebreid doorvoeren als je wilt. Zoals je ziet hoef je niet jouw hele keuken van een gouden look te voorzien. In deze keuken zie je enkele gouden accenten zoals gouden lampen, spotjes aan het plafond, een gouden keukenblad en een gouden nis. Je ziet hier gelijk dat een nis niet alleen prachtig is voor in de badkamer, maar ook voor in de keuken. Omdat de wand volledig wit is en je dezelfde tint goud telkens ziet terugkomen krijg je toch een rustig geheel.

Wie het liever wat minder opvallend houdt kiest voor een gouden accent. Zoals een gouden kraan. Wist je dat de Quooker kraan ook verkrijgbaar is in goud?

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl