Feb 19, 2019

3 manieren om je woning een nieuwe look te geven

Ben je op zoek naar mogelijkheden om je woning een nieuwe look te geven? Lees in dat geval snel verder! In dit artikel beschrijven we drie manieren, waarop je een woning op een inspirerende wijze van enige vernieuwing kunt voorzien. Zeker in de woon- en slaapkamer veranderen woningbezitters zeer geregeld wat in hun interieur! Denk aan het gebruik van nieuwe accessoires, het vervangen van oude meubelstukken of het vernieuwen van de bekleding van meubels. Hoe geef jij je woning normaliter een nieuwe look?

 

 

Tip 1: hang een groot schilderij op aan de wand

Mensen kunnen vaak lange tijd naar een schilderij staren, om daar hun inspiratie uit te halen. Niet voor niets hangen veel mensen een mooi schilderij aan de wand! Je kunt hierbij voor een goedkoop model uit een woonwinkel kiezen, maar ook voor een duurdere variant uit een atelier. Schilderijen zijn vaak sterk geboden aan een persoonlijke smaak. Bezoek meerdere ateliers om een geschikt schilderij te vinden.

 

 

Tip 2: laat een veranda tegen je woning plaatsen

Vaak kiest men voor een terras tegen een woning aan, om daar in de zomer van het mooie weer te kunnen genieten. Een goed alternatief voor een terras is het gebruik van een veranda. Hier vind je een overzicht van veranda’s, die je hierbij tegen je woning zou kunnen laten plaatsen. Het hout waarmee veranda’s gemaakt worden, geeft je woning een natuurlijke look.

 

 

Tip 3: kies voor een botanisch interieur

Een derde mogelijkheid om je woning een nieuwe look te geven, is het gebruik van een botanisch interieur. Kies bijvoorbeeld voor een aantal grote kamerplanten in de woonkamer, in combinatie met een bijpassend behang voor op de muur. Denk aan de contouren van planten. Op internet vind je foto’s van een botanisch ingerichte woonkamer.

admin - Author

You Might Also Like

© Copyright 2018 - Inspirerendhuis.nl